Здравей! Благодаря ти, че си тук! 
Ако не ме познаваш.... Аз съм Крис! Обичам да творя, създавам и помагам. В този блог ще откриеш различни статии, с които ще се опитам да ти помогна да се почувстваш по-добре, да подредиш мислите си и да създадеш по-здрави връзки с хората около теб.
Провокирана от заобикалящия ме свят създадох поредицата "Настройка Щастие", в която ще откриеш съвети и полезна информация свързана с организацията на мислите и ежедневието ти. Желая ти приятно четене!
Днес ще си говорим за щастието. И да... Знам колко относително е то за всеки човек, но ще ти споделя "настройките", които промениха живота ми и начина ми на мислене. Надявам се тази статия да ти е полезна ????
Ако се чувстваш някак притиснат/а, сякаш способността ти да създадеш каквото и да било се е изпарила... Това не е случайно! За всичко има причина и днес ще ти помогна да я откриеш. Ето кои са петте неща, които ако изпълниш ти гарантирам, че ще се почувстваш презареден/а.
1. Подреди ежедневието си.
Вероятно мислиш, че разхвърлената ти стая няма нищо общо с лошото ти настроение, но това не е така. Организацията на дома и времето ти ще са нещото, което ще ти помогне да организираш и мислите си.